”Secretul dezvoltării libere a copilului este da a-i pune la dispoziție și de a organiza toate mijloacele necesare pentru a îi răspunde nevoilor sale interioare.”

MARIA MONTESSORI

Urmărește-ne și pe:

CE OFERIM

  • Mediu complet amenajat Montessori
  • Săli spațioase și luminoase cu încălzire în podea
  • Cadre didactice formate în Pedagogia Montessori și care au participat la ateliere de comunicare non-violentă, educație cu blândețe, parenting conștient și metoda INPP – de exerciții pentru integrarea reflexelor primare
  • Predare bilingvă: română-engleză
  • Bucătărie proprie cu meniu pregătit pe baza recomandărilor nutriționistului, fără zahăr
  • Cabinet medical
  • Curte spațioasă cu animăluțe și grădină de legume

 

PREZENTARE

Vârsta ideală de înscriere la Grădinița Smart Bees este de 18 luni. Pentru copiii mai mici de 18 luni organizăm periodic ateliere mama și copilul, pentru o dezvoltare armonioasă și pregătire pentru creșă.
În perioada 0-3 ani se formează 90% din adultul de mâine, acești primi ani fiind esențiali pentru o dezvoltare armonioasă.

Sala de clasă pentru comunitatea copiilor mici este primitoare prin atmosfera sa liniştitoare şi culorile blânde atent alese. Obiectele din mediu sunt pe măsura copilului și la îndemâna lui, în așa fel încât să permită alegerea liberă, pentru a favoriza independența și autonomia acestuia. 

Ordinea și rutina sunt esențiale pentru copilul de această vârstă, iar noi prin mediul pregătit și activitățile pe care le facem, ținem cont de această nevoie a lui.

PRINCIPALELE ARII CURRICULARE

Această arie cuprinde exerciții din viața de zi cu zi: spălatul mâinilor, îmbrăcatul, măturatul, îngrijirea unei plante etc. Prin acestea, copilul învață să aibă grijă de sine, de mediul în care trăiește, ajutându-l în același timp să-și dezvolte autonomia, concentrarea, încrederea în sine, independența, răbdarea și coordonarea mișcărilor.

Copilul are la dispoziție carduri și alte materiale care contribuie la dezvoltarea vocabularului. În cadrul cercului de dimineață citim, cântăm, recităm poezii în limba română și engleză. Există în sala de clasă şi un loc de lectură și relaxare, unde are la dispoziție cărți pentru copii.

Copilul are la dispoziție, pe raft, materiale care-i dezvoltă motricitatea fină, coordonarea ochi-mână și implicit concentrarea.

La această vârstă copilul are nevoie să meargă, să alerge, să se cațere. Ieșim zilnic în curte, unde are oportunitatea de a explora și a-și dezvolta aceste abilități.

Maria Montessori îl descrie pe copil drept un explorator senzorial. Prin intermediul tuturor simțurilor, el percepe, asimilează și înțelege lumea înconjurătoare.

Copilul de această vârstă absoarbe mediul în care trăiește, iar dacă este înconjurat de adulți care sunt atenți la modul în care se comportă, îl ajută să integreze în propria ființă un comportament social și un mod de a relaționa pozitiv și amabil. Aceste exerciții includ lecții despre cum salutăm, cum oferim și primim ceva, cum aranjăm masa etc.

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

CUM ARATĂ O ZI LA GRUPA DE 2-3 ANI?

ALEGE PROGRAMUL POTRIVIT

PROGRAM SCURT

PROGRAM MEDIU

PROGRAM LUNG

8:00-12:30

1500 RON

8:00-16:00

1800 RON

8:00-18:00

2100 RON

ALEGE PROGRAMUL POTRIVIT

PROGRAM SCURT

8:00-12:30

1500 RON

PROGRAM MEDIU

8:00-16:00

1800 RON

PROGRAM LUNG

8:00-18:00

2100 RON

Toate programele au masa de prânz inclusă.

Există o reducere de 10% la taxa lunară pentru al doilea copil înscris la grădinița Montessori, iar dacă optați să plătiți în avans taxa lunară de frecventare a grădiniței, beneficiați de o reducere de 5%.

 

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE ÎNSCRIERE