POLITICA DE COOKIES

Drepturile tale

Dreptul la acces

Ai dreptul de a solicita informații privitoare la datele tale cu caracter personal pe care le deținem. Ne poți contacta la adresa email ileana.popescu@smartbees.ro pentru a vă furniza datele dvs. cu caracter personal prin email sau în mod direct.

Dreptul la portabilitate

Ori de câte ori compania noastră vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate, în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui contract, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dvs. într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat de dumneavoastră sau de către o altă parte. Aceasta include numai datele dvs. cu caracter personal pe care ni le-ați transmis.

Dreptul la rectificare

Ai dreptul să soliciți rectificarea datelor tale cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.

Dreptul la ștergerea datelor

Orice utilizator al site-ului www.smartbees.ro poate obține ștergerea datelor sale cu caracter personal, în cazul în care prelucrarea acestora nu mai este necesară în scopurile descrise în această Politică de Confidențialitate.

Dreptul de opoziție asupra prelucrării datelor personale

Dacă ai consimțit pentru ca datele personale să fie prelucrate, ai dreptul de a retrage oricând acest consimțământ contactându-ne folosind datele de contact de la finalul acestei Politici de Confidențialitate sau în cazul unui email de marketing, folosind link-ul de “unsubscribe” din corpul emailului. Acest lucru nu va afecta legalitatea procesării datelor până în acel moment.

Dreptul la restricționarea prelucrării

Ai dreptul de a cere restricționarea procesării datelor personale, de exemplu, dacă acuratețea informațiilor este contestată de tine.

Date colectate de aplicații terțe

În concordanță cu legea aplicată, putem colecta date personale de la terțe părți, cum ar fi site-uri de social media și alte aplicații, pe care le putem combina cu informația pe care o avem deja pentru a ne ajuta să îmbunătățim și personalizăm site-ul nostru pentru a se potrivi preferințelor tale și pentru alte scopuri descrise în Politica de Confidențialitate.

Contact

Dacă ai orice întrebări privind prezenta Politică de Cookies, nu ezita să ne trimiți un email la ileana.popescu@smartbees.ro.