CONTRIBUȚIA LA COMUNITATE

200 DE MINI-BIBLIOTECI

4000 DE COPII
200 de clase
200 de biblioteci

Cu primul proiect dezvoltat în cursul anului trecut am ajuns în peste 200 de clase de creșă și grădiniță de stat din Timiș și Hunedoara, la peste 4000 de copii. Fiecare clasă a primit un set de 10 cărți și două polițe, dispuse la înălțimea copiilor, pe teme ce țin de înțelegerea corpului, a emoțiilor, a modului cum ne comportăm în societate sau a mediului înconjurător. 

Toate aceste teme fac parte și din educația Montessori care este pusă la dispoziție copiilor pentru o dezvoltare armonioasă și o înțelegere holistică a lumii în care trăiesc.

Acest proiect a fost realizat în colaborare cu Asociația Academia Mămicilor din Timișoara și ONG InEdu.

MONTESSORI ÎN CREȘE

Anul acesta dotăm toate clasele de creșă din Timișoara și Centrul de Primiri Urgențe din Timișoara cu un set de bază de materiale Montessori de care se vor bucura peste 450 de copii.
Totodată, facilităm accesul educatorilor la un training Montessori pe teme ce țin de rolul acestora în clasă, amenajarea mediului, lucrul cu materialele și tipul de activități compatibile cu această grupă de vârstă.

Dotarea claselor de creșă se realizează mulțumită finanțării de 50.000 lei primită de la Fundația Alber.
Mulțumim, de asemenea Continental, The Refresh, Cartemma, Dacart Montessori, Montessori Mundi și tuturor celorlalți parteneri ai acestor proiecte.

Numărul de copii ajutați depinde de implicarea noastră, a tuturor. Fiecare proiect ajută copiii să urce o treaptă în dezvoltarea lor spre o viață împlinită, în care-și ating potențialul real. Și tu poți ajuta și aduce o schimbare în viața lor.

AFLĂ CUM POȚI SĂ TE IMPLICI